Yamaha snøfresere har stor appetitt på snø. Bygget i samme kjente kvalitet som andre produkter fra Yamaha. Alle modellene har belter som sørger for suveren fremdrift. Moderne 4-takts motorer gir lavt forbruk, lave utslipp og støyer lite. Takket være krefter i orverflod tilbyr freserene enorme kastelender som vil gjøre naboen din misunnelig. Disse egenskapene, kombinert med Yamahas profesjonelle holdning til ettermarked og reservedeler, gjør deg som kunde trygg på at du alltid blir kvitt snøen med en snøfreser fra Yamaha.
YS1070T
Med sin jevne, stillegående 4-taktsmotor, ekstra bredde (72 cm), opptil 17-meters kastelengde og en mengde avanserte detaljer, er YS1070T det perfekte valget for store snøryddingsjobber. Den elektromagnetiske clutchen i kombinasjon med den hydrostatiske girkassen - med énspakskontroll - gjør snøfreseren svært brukervennlig. Du kan justere hastigheten på fremdriften trinnløst uten å påvirke hastigheten på innmaterskruen, og det ekstra lange beltet gir god gripeevne selv under de mest krevende forhold. Vi har isolert motorhuset og brukt en stor, ekstra støydempende eksospotte for å sørge for ekstra stille drift av hensyn til omgivelsene.
YT660E
Den jevne, stillegående YT660E er fullpakket med detaljer, og effektivitet er nøkkelen til den utrolige kapasiteten. En kraftig, tagget innmaterskrue angriper snøen for så å kaste den opptil14 meter ut av den justerbare utkasteråpningen. Den hydrostatiske girkassen er enkel å sette i forover eller revers, og beltehastigheten kan justeres med en spak uten å påvirke innmaterskruens rotasjonshastighet eller utkastlengden. Beltene med solid grep gir førsteklasses gripeevne uansett underlag. Yamahas pålitelige 4-takts OHV-motor med brukervennlig 12V elektrisk start er drivkraften i denne kompakte, allsidige snøfreseren.
YT1070
Den nye YT1070 er vår mest robuste, 4-takts maskin, som er designet med ekstra bred fresebredde og massive 17-meters kastelengde. Krefter i overflod for de mest krevende snøforholdene. Den imponerende ytelsen på 60 tonn per time er takket være Yamahas unike design for snøfresere, og den nyeste versjonen av vår velkjente, 4-takts MZ300-motor. Kombinasjonen av de supereffektive innmaterskruene og hydrostatiske girkasse - med énspakskontroll - gjør maskinen enkel å bruke. Hastigheten kan justeres nøyaktig og gradvis uten å påvirke innmaterskruene, og beltene gir godt grep for de mest krevende snøforholdene.
YT660EDJ
I tillegg til en fresebredde på 61 cm og kastlengde på 15 meter får du en kraftig og stillegående Yamaha 4-taktsmotor, sagtagget to-trinns innmaterskrue, to-trinns utkastsystem og hydrostatisk girkasse (HST). Du setter snøfreseren enkelt i enten forover eller revers med en trinnløs spak, mens de lange beltene gir suveren gripeevne. Den kraftige modellen takler selv isete, hardpakket snø, og har en elektrisk styrt to-trinns utkaster med en 230° svingradius. YT660EDJ er konstruert for å takle store snømengder.