Pioner leverer fritidsbåter av første klasse. Båter som er lette å ro, båter med god oppbevaringsplass, båter som egner seg som fiskebåt, dykkerbåt eller badebåt - Pioner har en båt for alle.

Felles for disse båtene er at de har lang levetid, krever minimalt med vedlikehold og tåler en trøkk. Båtene er støpt i ett stykke og laget for livet på vannet - de tåler høye temperaturforskjeller, sterkt sollys og slag/støt. Båtene har CE merking og er i tillegg godkjent av det Norske Veritas. Alle båtene gjennomgår strenge kontroller på både produksjonskvalitet og brukssikkerhet - med fritidsbåt fra Pioner gjør du et trygt valg.
 
 
 
 
 
 Pioner 8 Mini
Den første båten

Lille Pioner 8 Mini er en stødig båt som egner seg ypperlig som barnas første båt. Den er lett å ro og enkel å frakte med seg på biltaket. Vekten er kun 52 kilo. Fin som transport til og fra større båt. Kan brukes med liten motor. Plass til to personer. Fås i flere farger.


 Pioner 12
Robåt med plass til fire

Her er robåten med det lille ekstra. Dette er en robåt som også kan brukes med en liten 4-takters motor. Bunnen har en unik konstruksjon som sammen med båtens lave tyngdepunkt sørger for ekstra god stabilitet.

Har du med deg noe på turen som ikke skal bli vått? Kamera, lunsjen eller annet utstyr kan lagres trygt og tørt i rommet under midttofta. For å forenkle transport av båten på land kan den leveres med hjul. Båten finnes i to farger.
 Pioner 14 Active
Herlig fritidsbåt for fire

La deg fascinere av denne moderne fritidsbåten, elsket like mye for sitt spreke design som for sin gode kjørekomfort! Lure og praktiske løsninger står nærmest i kø; gjennomføringer for tauverk integrert i skroget, eget batterirom og flere smarte oppbevaringsløsninger.

Et av oppbevaringsrommene er avlangt med tanke på fiskestang og båtshake. På motsatt side er oppbevaringen skreddersydd for mindre gjenstander som man har med på tur, penger, telefon, nøkler m.m. I tillegg finnes to rom for oppbevaring under midttofta. Bensintanken er det egen plass til under aktertofta.

Nytt og moderne design kombinert med høy kjørekomfort og sikkerhet gjør denne båten til en favoritt for de som bruker båten mye.

 Pioner Viking
Populær familiebåt

Denne lettplanende båten er romslig og god på vannet - en velegnet familiebåt takket være sitt høye fribord. Båten er selvdrenerende og har et skrog som båtfolk setter pris på.

Her finner du tre låsbare rom hvor du får plass til bensintank, utstyr og bagasje. Båten har plass til seks personer. Kommer i to forskjellige farger. Tilbehør inkluderer vindskjerm, ryggstøtte, rekkesett, badestige, lanternemast m.m.


Pioner 17 Touring

Fantastisk turbåt

Hele familien vil elske den tøffe Pioner 17 Touring. Båten er laget for sport og fritid og selv om Touring er romsligere, har den mange likhetstrekk med RIB. V-skroget sørger for utmerkede sjøegenskaper selv når farten blir høy.

Som ekstrautstyr finnes blant annet lanternemast, ryggstøtte, badestige, targabøyle m.m. U-sofaen foran kan (med ekstrautstyr) gjøres om til solseng. Båten kommer i to farger. Pioner Trio
Badebåten for hele familien

Pioner Trio er en sykkelbåt med plass til fem personer. Den robuste konstruksjonen har gjort dette til en populær badebåt. To av setene gjøres om til solseng når de slås ned. Her er det bare å hente fram badetøyet!

Båten er selvlensende og som ekstrautstyr finnes bøyler/rekker som gjør det enklere å komme om bord. Finnes i to farger.

 Pioner 10
Den klassiske robåten.

Dette er en super robåt som har plass til tre personer. Båten har et tradisjonelt skrog som gjør den stødig både under roturen og når den brukes med liten motor.
Takket være bærehåndtak på sidene kan båten lett trekkes på land eller bæres et stykke. Kjempefin båt for nybegynnere.

 Pioner 13
Super robåt med god plass

Du kan ha hele fem stykker om bord i denne stødige båten som planer og er svært enkel å manøvrere. Bruk den som robåt eller med en liten 4-takters motor.

Med to tørre oppbevaringsrom kan du ha med alt du trenger til turen. Ekstrautstyr inkluderer rekkesett og puter. Dette er et trygt båt-valg som vil gi deg mange fine turer i årene som kommer.

 Pioner 15
Landstedbåt nummer en

Vil du ha en brukervennlig båt med god plass? Da bør du se nærmere på populære Pioner 15. Hele seks personer får plass i denne robuste båten, som også har låsbare oppbevaringsrom for bagasje og utstyr du vil ha med på turen.

Denne båten fungerer like godt til fisking som til øyhopping. Den oppnår en maks hastighet på 25 knop og er lettplanende. Det finnes en rekke tilleggsutstyr, som vindskjerm, konsoll, rekkesett, puter, ryggstøtte, badestige m.m.

 Pioner 17 Flexi
Tøff båt for den aktive båtbruker

Denne lekre fritidsbåten har plass til seks personer og har veldig mange bruksområder. Enten du vil ha en rask båt til vannsport, eller hyttebåt med masse utstyr, vil Pioner 17 Flexi passe inn.

Automatisk selvlensing, rustfrie siderekker og dobbel, midtstilt styrekonsoll er standard. I tillegg finnes flust av tilbehør, som lanterner, ryggstøtte, badetrapp, targabøyle m.m. Ekstra stor dørkplass og godt med oppbevaringsplass. Dette er virkelig en båt som lever opp til navnet sitt - Flexi er båten som passer til det meste, uten noen gang å gå på bekostning av komfort.

 Pioner Multi
Unik alt-i-ett båt

Med sine imponerende sjøegenskaper og geniale design skulle man tro dette var båten for profesjonelle båtfolk - og det er det. Båten sverges til som beredskapsbåt og dykkerbåt, men er like uunnværlig som landstedbåt eller fiskebåt. Har du en Pioner Multi er du klar for det meste!

Den 92 centimeter brede baugporten kan senkes, noe som gjør båten en drøm å losse - ikke så dumt når man skal om bord heller. Hele åtte personer får plass i tillegg til det dere måtte trenge av utstyr og bagasje. Den ekstremt store lasteevnen gjør dette til en båt som kan brukes til alt. Flust av ekstrautstyr, som rekkesett, vindskjermer, ekstra seteboks, pulpit m.m.

 Pioner Tamaran
Sykkelbåten for herlige sommerdager

Pioner Tamaran får ikke stå i ro lenge. Denne populære familiebåten er som en magnet på barna som elsker padlefart når familien skal ut på tur. Båten er, som alle Pioner båter, robust i utførelsen og har høy kvalitet i alle deler - designet for å gi deg og familien glede av den i mange år. Båten er selvlensende og har rikelig med plass (fire faste seter).

Sykkelbåten kommer i to farger.