Båtprodusenten Steady lager båter som kjennetegnes av måten de produseres på - de rotasjonsstøpes, det vil si at de støpes i ett stykke. Båtene lages i Polyetylen og er ekstremt hardføre. Steady lages på samme fabrikk som de kjente båtene fra Pioner.


Førsteklasses kvalitet i alle ledd

Båter som er rotasjonsstøpt i et så sterkt materiale som Polyetylen tåler det meste. Ekstreme temperatursvingninger, sterkt sollys, støt og slag - du vil bli imponert over båtene fra Steady.

Som en ekstra sikkerhet for deg som båtbruker, er alle Steady båtene testet og godkjent av Det Norske Veritas i tillegg til at de møter kravene for CE merking. Når det gjelder båt og sjøliv tar vi ingen sjanser!

Steady lever av sitt gode rykte og har allerede levert trygge kvalitetsprodukter i over 20 år. Våre fagfolk utvikler produktene hele tiden for alltid å være i forkant, både med tanke på produkt og miljø.

Miljøet - vårt felles ansvar

Er det ikke godt å vite at båten din er laget av 100% resirkulerbart materiale? All Polyetylen kan gjenvinnes, og selv under produksjon av båtene er vi nøye på at alt overflødig materiale blir brukt til noe nyttig, som for eksempel ekstrautstyr til båtene.

Produksjonen foregår med moderne løsninger som minimerer belastningen på miljøet. Velger du Steady, velger du miljø.