Yamaha Båtmotorer

- Får deg sikkert frem

Du kjenner navnet. Yamaha har levert båtmotorer så lenge at de har rukket å bli den foretrukne leverandør av utenbordsmotorer både til landstedsbåter, yrkesbrukere, vannsportutøvere og turbåter - i Norge og internasjonalt.

Med båtmotor fra Yamaha legger du grunnlaget for en god båtopplevelse. Motorene er kjent for høy kvalitet - mye takket være produsentens forkjærlighet for detaljer - her overlates ingenting til tilfeldigheter. Hos Yamaha får du brukervennlighet og førsteklasses kvalitet uansett hvilken motor du velger.

Hvilken båtmotor trenger du?

Når du vet hva du skal bruke båten din til, kan du lettere finne den ultimate båtmotoren. Modellrekken med 4-taktsmotorer inneholder noe for ethvert bruksområde. Felles for dem alle er at de utvikles av ingeniører som har klart å kombinere topp ytelse, fart og brukervennlighet med ny, mer miljøvennlig teknologi. Dagens båtmotorer er rentbrennende, stillegående og mer økonomiske i drift enn noen gang.

Båtmotor - fra bærbar til rå kraft

Fra den bærbare F2.5 som passer til de minste båtene, til kraftige F350 for de store båtene - snakk med oss og vi finner den perfekte båtmotor til deg og din båt. Er fokuset ditt på brukervennlighet? På miljø? På fart og styrke? På innkjøpskostnad? Yamaha har tenkt på alt og alle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F2.5

Vår minste bærbare motor

Den letteste og rimeligste båtmotoren fra Yamaha er skapt for å gjøre korte båtturer til et eventyr. Enkel å manøvrere, pålitelig ytelse og svake vibrasjoner gjør at du kan tenke på alt annet enn motor når du skal ut på sjøen. Når ting fungerer som de skal kan du bare nyte turen!Vår minste bærbare motor

Den perfekte båtmotor til småbåten, eller som reservemotor.


 F9.9 // F8

Praktiske, bærbare og effektive

Når du vil ha en effektiv båtmotor, men samtidig en du lett kan bære med deg. Disse motorene kombinerer maks ytelse og kvalitet for å gi deg et praktisk og enkelt båtliv.

F9.9 har en praktisk lagringspute for enkel oppbevaring og styringskulten kan foldes inn slik at motoren opptar så liten plass som mulig. F9.9 har også en oppgradert, ergonomisk utforming av styrekult og kontroller. F25D

Stillegående med suveren ytelse

En drøm av en båtmotor takket være topp kjørekomfort og høy ytelse. Nytt og moderne design som skjuler det siste innen Yamaha-teknologi. Med en F25D kan du trygt legge ut på tur. Motoren starter enkelt, både elektrisk og manuelt, og er kjent for sin solide konstruksjon.

Som tilleggsutstyr finnes en genial enhånds styrespak som samler alle motorkontrollene på ett sted. Du vil også sette pris på strømgeneratoren som sørger for at du alltid kan starte motoren. Gruntvannsinnstilling og rensesystem for ferskvann er standard. F60 // F50

Kraftige motorer med lavt forbruk

Enten du skal bedrive vannsport, ha hele slekta med i landstedbåten eller kjøre lenge på lavt turtall, har F60 og F50 funksjonene som gir dere en flott tur.

Dreiemomentet er fenomenalt på middels og høye hastigheter, samtidig som det elektronisk systemet for bensininnsprøytning gir rentbrennende og økonomisk bruk. Detaljene på disse motorene er mange. Du vil sette pris på variabelt dorgeturtall, elektronisk startsperre, Power Trim og Tilt og mye mer. F100 // F80

Mest krefter for pengene

Skal du ha en båtmotor som takler hele spekteret av bruksområder uten å blunke, er det disse motorene du skal se på. Førsteklasses kjørekomfort, mange valgmuligheter og sikker og moderne teknologi - med en F100/F80 på båten har du store krefter!

Motoren har Yamahas moderne 4-takts teknologi samt hele spekteret av nyttige funksjoner, som f.eks system for enkel start, Power Trim og Tilt, startsperre og mye mer.
 F200F // F175

Avanserte og utrolig behagelige

Disse motorene bruker lite bensin og slipper ut minimalt med eksos. Det lekre designet skjuler en kraftplugg av en motor - tettpakket med funksjoner som vil ta båtturene dine til nye høyder.

Dempesystem for myk veksling av gir, støydemper, startsperre, strømgenerator - som ekstrautstyr finnes til og med 5-tommers LCD skjerm som gir mulighet for elektronisk girskifte og justering av fart.F300B // F250D // F225F

For den kravstore

Vannsportentusiaster sverger til disse motorene som gjør lengre, krevende turer til en lek. Her får du krefter nok samtidig som alle motorens finesser sørger for smidig og presis kontroll.

Dekselet har et eksklusivt, slim-line design, og du vil bli imponert over alt som har fått plass i disse lette motorene. Digitale nettverksinstrumenter, motorsynkronisering, tyverisikring og mye mer.


FT60 // FT50 // FT25 // FT9.9 // FT8

For deg som lever livet på sjøen

Dette er motorer med uslåelige krefter, laget spesielt med tanke på større båter som seilbåter, fiskebåter og yrkesbåter.

Yamahas Dual-Thrust propell sørger for full kraft selv når du kjører bakover. Kreftene til tross, manøvreringen er meget presis og nesten helt uten vibrasjon. Motorene er også stillegående. Dette er båtmotorer du kan stole på når du har en jobb å gjøre - lett å starte, digitalt nettverkssystem, kraftig generator og tyverisikring er bare noen av funksjonene.

F6 // F5 // F4

Kompakte og bærbare

Klar, ferdig, gå! Med sin kompakte form og behagelige håndtak kommer du deg raskt av sted med en av disse motorene. Det nye designet reflekterer at dette er moderne båtmotorer som gir deg den tryggheten og brukervennligheten du forventer.

Rent og pent - med sitt geniale motoroljesystem sørger Yamaha for at det ikke lekker olje, uansett om du oppbevarer den liggende til en side eller forover. Mulighet for å plugge til ekstern drivstofftank for lengre turer.

F20 // F15

Kraftige med smarte løsninger

Her får du kraftige motorer som gir høy ytelse tross lavt bensinforbruk. Disse motorene er fortsatt bærbare og har puter bak for trygg lagring. Andre fordeler er strømgenerator og gruntvannsinnstilling. Svært driftssikre båtmotorer med høy brukervennlighet.

Motoren renses effektivt med ferskvann gjennom det integrerte spylesystemet.
F40 // F30

Allsidige råtasser med tyverisikring

Dette er lette båtmotorer som allikevel er tettpakket med moderne teknologi og pålitelighet. Her kan du justere trim og tilt og koble det hele sammen med Yamahas nettverksinstrumenter.

Motorene er ekstremt lette å starte takket være den siste teknologien innen ren og effektiv forbrenning. Og for at du skal kunne senke skuldrene helt, også når du går fra båten, finnes en elektronisk startsperre med fjernkontroll.F70

Lett og kraftig firetakter

En F70 er like vanlig på yrkesbåter som fritidsbåter. Denne kraftige motoren med lav vekt er perfekt til vannski, fisketurer og utflukter. Den har alle funksjoner du forventer fra en motor i denne klassen, kombinert med enestående kvalitet i hver eneste detalj.

Det solide motordekselet er i ett stykke og gir motoren et lekkert utseende. Startsperre, dorging med variabelt turtall og kraftig generator er noen av finessene.
 F150 // F115

Ekstremt effektiv og lett

Hvis du vil ha en miljøvennlig, drivstoffgjerrig og kraftig båtmotor har du funnet den nå. F150/F115 innfrir. Dette er forseggjorte motorer som kan sies å være markedets mest rentbrennende.

Dobbel, overliggende kamaksel gir maks ytelse, og detaljer- og funksjonslisten er lang. Motorens systemer for innsuging og utslipp er koblet til en datamaskin som vurderer og tilpasser forholdet mellom bensin og luft slik at du alltid kjører mest mulig effektivt.F225B // F225C

V6 motorer med store krefter

Har du en F225 motor er du utstyrt med fenomenal akselerasjon og kommer deg garantert fram på sjøen! Og med viktige kvaliteter som at den er miljøvennlig og økonomisk i drift, kan du kjøre så mye du orker med god samvittighet.

Dette er førsteklasses motorer med overliggende kamaksler, dempesystem for girskifte og alternativ for gjenbrenning av drivstoffrester, for å nevne noe. Meget enkelt vedlikehold takket være et avansert diagnosesystem som viser resultater når du kobler til en computer.


F350

En ultramoderne og pålitelig V8

Større båter krever en pålitelig kraftplugg av en motor - møt F350! Her kommer du raskt opp i fart og kan nyte jevn og fin kjøring hvor hen du setter kursen.

Det enorme dreiemomentet merkes knapt under kjøring da manøvreringen er myk og enkel. Motoren har alle de moderne funksjonene du kjenner fra Yamaha, LCD fargeskjerm, startsperre, rentbrennende drivstoffsystem og motorsynkronisering + +.

M26 // M20 // M18 // M12

Lett, miljøvennlig og rimelig

Det er ikke mye som slår en tur i småbåt når du vil være nær naturen. Og med en Yamaha Electric Drive glir du lydløst gjennom vannet og lar naturen være uforstyrret.

Komfortabel styrekult, solide og hardføre komponenter og en spesialdesignet propell som forserer drivende ugress - dette er en motor du blir avhengig av! Lett å bære og rask å sette på båten.