Pynten boretslag

For tre år siden kjøpte Pynten borettslag i Oslo en Egholm multimaskin. Det sparte de mye på. Tid, drivstoff og støy for å nevne noe.

Det som slår en når en kjører inn på pynten borettslag er at det alltid er så velstelt og ryddig der. Fra kantstein til kantstein.

Men slik har det ikke alltid vært. Det begynte med at Tom og Ole Richard som er vaktmestre i Pynten borettslag syntes de brukte mye tid på å koste, rake, blåse løv, måke snø på plasser der maskinen de hadde ikke kom til mange steder. Samtidig som den maskinen de hadde til slikt arbeid sto like mye på verksted som den kjørte. Noe måtte gjøres og det ganske fort.

Sammen med styret i borettslaget fikk de demonstrert en Egholm 2150 multimaskin og de brukte ikke mange timene på å bestemme seg for at det var en slik de ville ha. Både Tom og Ole Richard innrømmer at de ble overbevist allerede under demonstrasjonen og det var spesielt to ting som var utslagsgivende for dem. Det ene var størrelse på selve maskinen og at den er leddstyrt. Det gjør at den kommer seg frem overalt og tar seg rundt skarpe hjørner. Lite plass og trange passasjer er ingen hindring for en så fleksibel feie og klippemaskin.

Størrelsen og at den er leddstyrt
var utslagsgivende for de begge
når de skulle velge.

Det andre som var avgjørende for valget var at en Egholm multimaskin kommer med masse utstyr som gjør at du kan løse enhver oppgave en vaktmester i et borettslag måtte ha når det kommer til å holde uteområder ryddige og velstelte.
I mange borettslag så løses nok flere av disse småoppgavene med spade, rive eller andre manuelle verktøy. Det gjør de ikke i Pynten borettslag lenger. Ole Richard sier at de merket stor forskjell når de fikk levert sin Egholm 2200 multimaskin. Det var et tydelig før og etter.

Pynten borettslag har 54 inngangsdører. De måtte finmåkes og strøs for hånd før. Nå er det gjort på under 2 minutter å måke en inngang ren for snø og strø den samtidig slik at den er klar for beboeren som skal ut om morgenen. Med så rask responstid og grundig arbeid blir det ikke isdannelser som er både farlige og irriterende.

Det er noe alle beboere vet å sette pris på.

Gressklipping er bare morro med denne i garasjen
Besparelser i hverdagen er noe begge vaktmestrene trekker frem som det beste ved valget av en Egholm maskin. På enkle oppgaver som å koste, måke snø, strø, samle løv og annet forefallende arbeid med å holde det ryddig og pent, så mener de at de nå bruker en tredjepart av tiden på slikt arbeid i forhold til tidligere. Egholm maskinen sin smidighet og alle redskapene som den har, gjør at arbeidsdagen har blitt mye mer effektiv. De har dermed mulighet til å rengjøre hyppigere enn før. Det er både styret i borettslaget og beboere glade for.

Ole Richard er også ivrig på å gjøre et poeng ut av at de har kuttet drivstofforbruket med minst 50% i forholdt til når de brukte mindre klippere og løvblåsere. Egholm maskinen er så effektiv at den bruker mye mindre drivstoff enn mindre maskiner.
Den bråker også mye mindre enn mindre maskiner. Det er en viktig besparelse for en vaktmester som arbeider i denne støyen hver dag.

Ole Richard og Tom anbefaler alle andre borettslag å få demonstrert en Egholm maskin i sitt miljø. Da er det mye lettere å se selv at dette er en maskin som sparer borettslaget for støy, penger og tid. Og den bedrer HMS for vaktmesteren også.

Ta kontakt med Ola på 924 49 696 for en demonstrasjon i ditt borettslag.
Dette sparer Pynten Borettslag
  • Støyer mindre enn småmaskiner
  • 1/3 av tiden brukt på småoppgaver
  • Mindre drivstoff enn ved bruk av småmaskiner
  • Penger - koster betydelig mindre enn større maskiner
  • Lite vedlikehold. Lite tid på verksted

Fremt til 15 desember har vi kampanje på denne modellen.
Ring Ola idag på 924 49 696
for en demo av maskinen og et godt tilbud.
Tom og Ole Richard 's beste råd før kjøp av multimaskin:
  • Ikke kjøp maskin før du har testet en Egholm 2250.
  • Kjøp maskin etter behov.
  • Få testet maskinen i ditt miljø før du bestemmer deg. Klippebredder, fremkommelighet og høyde på maskinen har mye å si for hvor effektiv du får vært.
  • Kjøp med nok ekstrautstyr. Så får du gjort det du skal.