Vi har lenge samarbeidet med Ariens om snøfresere. I 2010 valgte vi å utvide dette samarbeidet til også å gjelde gressklippere. Vi fører Ariens-modeller for både private hager og kraftigere maskiner beregnet på borettslag og brukere som tilbyr vaktmestertjenester. Ariens har et godt utvalg i modeller med og uten oppsamler. Du kan trykke på logoen for å lese mer om de enkelte modellene.

Ariens LM 46
Kombiklipper med 46cm arbeidsbredde. Bakhjulsdrift sikrer god fremdrift i bakker. Kraftig motor fra Kohler. Det medfølgende mulchingkitet lar deg enkelt velge om du vil samle opp eller finkutte gresset.

Ariens Razor
Ariens Razor er fullpakket med funksjoner som gjør denne gressklipperen til en vinner! 53 cm klippebredde, kraftig Subaru motor, sentralregulering av klippehøyden, ekstra høy klippepanne, automatisk differensial, stål i alle tannhjul, og ikke minst det patenterte "Rite-Hite" justeringssystemet. Styret justeres med et enkelt håndgrep i tre arbeidshøyder og to lagringsposisjoner via bøylen på toppen av styret. Operasjonen tar bare ett sekund. Razor har naturligvis mulighet for både bioklipp og oppsamling.

Ariens LM 21
Denne gressklipperen fra Ariens er konstruert for å dekke behovene for både private og profesjonelle brukere. Med egenskaper som store bakhjul med differensial, trinnløs hastighetsregulering, stor oppsamler og spesielt kraftig konstruksjon er LM 21 klipperen fra Ariens designet for å holde i mange år. Med 3 in One menes at den har oppsamler, bio og sideutkast i en og samme klipper. Denne gressklipperen kan også leveres med pivothjul for lettere svinging.

Ariens LM 51
LM 51 er en bioklipper med 51cm arbeidsbredde. Klipperen finkutter gressavfallet og fører det tilbake til gressplenen der det blir til gjødsel. Du har også mulighet til å montere den medfølgene utkastet og slik gjøre den bedre egnet til langt gress etter en ferie tur eller lengre regnsperiode.

Den manøvrerbare Wide Area Walk med sin 34″ klippebredde takler lett høyt gress i trange eller åpne plasser. Sin innovative variable On The Fly drivsystem gjør at føreren kan koble inn og ut, framover og bakover uten å stoppe maskinen. Med et robust, presset klippeaggregat, et effektivt klippesystem, ergonomiske håndtak og betjeningsspaker, har du en pålitelig og effektiv maskin i årevis.