Stiga Autoclip

Nyt naturen, omgås dine venner, reis på ferie! Den nye generasjonen robotklippere fra Stiga tar vare på gressplenen på egenhånd, med et fantastisk resultat. For deg som kunde er det viktig at service og støtte er tilgjengelig om det trengs. Vi samarbeider tett med Stiga rundt roboter i Norge og er deres landsdekkende hovedverksted for Stiga Autoclip. Våre ansatte er kurset grundig på Stiga Autoclip og står klare til å hjelpe deg med både installasjon og service.

Videoen nedenfor viser deg hvordan Stiga Autoclip fungerer.

Fyll ut skjemaet hvis du ønsker at vi skal kontakte deg ang. Stiga Autoclip
*
*


Autoclip 100 og 300-serie

Stigas minste robotklippere er også de mest innovative. Via sensorer opptager de og svinger unna for hinder (som gjerde, hekker, trær, stenleggninger etc.) Når gresset tar slutt stopper de, endrer retning og fortsetter arbeide i ett tilsynelatende tilfeldig mønster.
Les mer om Autoclip 100 og 300 her.

Autoclip 700-serie

Autoclip 720 S drives med et kraftfullt 13 Ah litiumbatteri, hvilket gir 12 timers klippkapasitet pr døgn, fordelt på to arbeidsperioder. Du kan definiere opp till fire ulike klippeområder. De børsteløse hjulmotorerene har fire ganger så lang livstid som tradisjonelle hjulmotorer Automatisk turtallsregulering 3000-4000 rpm. tilpasser knivhastigheten etter gressets lengde.
Les mer om Auticlip 700 her.

Autoclip 500 Serie

Autoclip 500-robotene leter seg inn i alle hjørner av hagen og manøvrerer seg smidig rundt trær, rabatter, huller på plenen og andre hinder. Støter de på for eks. på et tre eller en buske, rygger de, snur og fortsetter å klippe rundt hinderet.I og med at de husker hvor mye gresset har vokst, tilpasser de klippeintervallet etter det. En nedgravd grenseslynge definierer arbeidsområdet.

Autoclip 900-serie


Autoclip 920 S klarer areal opp til 10.000 m². De tre uavhengige knivene gir en klippebredde på hele 84 cm med overlegent klipperesultat. Stor drakraft takket være brede hjul. Brede hjul og et lett chassi skal gi et lett marktrykk. Stiga Autoclip 920S er naturligtvis utrustet med mange funksjoner for professjonell bruk. Maskinen er så fleksibel som mulig for å passe hver eneste gressplen.
Les mer om Autoclip 900 her.