Innovasjon er et av Stigas kjennemerker. Idèen er at du og dine omgivelser skal få mest mulig ut av din hage. Derfor kombineres innovativ teknologi og fantastisk styrke med minimal påvirkning på individet og miljøet. Måletl er å gjøre alt hagearbeid lettere. Samarbeidet med Stiga strekker seg tilbake til 1976. Dette gjør oss til en av landets desidert mest er erfarene Stiga-forhandlere.

Et av de viktigste redskapene som brukes i private hager er gressklipperen. Disse finnes i mange varianter og hvilken type du bør velge avhenger av flere faktorer. At den er enkel i bruk er selvfølgelig viktig. Gressklipperen skal også gi et klipperesultat du er fornøyd med. Det finnes modeller som samler gresset og andre som finhakker det som klippes av og fører tilbake til plenen som gjødsel. Det er også viktig at du kan få hjelp når du trenger service og vedlikehold. Vi har eget verksted som utfører service og reparasjoner. Tilknyttet verkstedet er også et delelager med de mest aktuellene delene. Dette for å minimere "ståtiden" på kundenes utstyr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Multiclip original
Med Stigas unike klippemetode, Multiclip, klipper og gjødsler du i ett. Hemmeligheten ligger i det aerodynamiske, lyddempende dekselet og de spesialkonstruerte knivene. Inne i dekselet virvles gresset rundt og finfordeles, og lander på din nyklipte plen, der de tilfører fuktighet og næring. Du sparer både vann og gjødsel, slipper oppsamlingstrinnet, og får en flottere plen med minimal innsats.
Se utvalg

Multiclip PRO
Stigas velkjente klippesystem Multiclip er perfekt tilpasset for profesjonell bruk. Gresset finfordeles, og fuktighet og næring tilbakeføres til gressflaten, slik at det blir mindre behov for gjødsling og vanning. Multiclip gir også et pent klipperesultat uten behov for oppsamling eller raking. Stiga tilbyr et bredt program av klippere der det er tatt hensyn til varierende krav samt miljøkrav.
Se utvalg
Turbo PRO
Turbo Pro er en virkelig trofast tjener i Stigas sortiment. Populariteten den har fått blant profesjonelle brukere, skyldes den perfekte funksjonen og enkle håndteringen. En effektiv avviberering av styret gjør jobben behaglig og skånsom også gjennom lange arbeidsøkter. Turbo Pro er utstyrt med motorer som bidrar til lavt støynivå og lavest mulig utslipp av miljøfarlige stoff. En riktig proff - for proffer.
Se utvalg
Turbo Original
Våre beste faghandelmodeller, Turbo serien, er konstruert for å tåle lange arbeidsdager. Du kan bytte mellom ulike klippesystemer - som multiclip, oppsamling og bakutkast. Nyhet - på Excel maskiner finnes ett fjerde alternativ - sideutkast.
Se utvalgSylinderklipper
Holder gresset og kroppen i form. Ekstremt stille, ingen utslipp, ikke behov for drivstoff. Klassisk rotorklipper for små plener og virkelig miljøvennlige hageeiere.
Se utvalg.