Size matter!

Etter å ha snakket med vaktmestre rund omkring har vi blitt klare over en ting: Utstyrsjaget herjer her også. Ikke bare i skisporet.

Det er mye fokus på store maskiner og stor redskap i denne bransjen. Greit nok det, men redskap skal ikke være stor. Den skal løse den oppgaven som vaktmesteren eller eiendomsforvalteren har. Så får oppgavene bestemme størrelsen.

Til det trengs det ofte både stor og liten redskap.

Etter vår erfaring er det her endel ser seg blinde på størrelse på selve maskinen og synes at størrelse er litt kult i seg selv. Og det er det jo. Gutter er gutter uansett alder.

Men liten maskin hører også med i maskinparken da den løser oppgaver som de store maskinene ofte ikke kan brukes på. For mange som har stor maskinpark så blir spranget ofte stort ned til en "vanlig" sittegressklipper. De ser etter hvert at det er behov for en multimaskin som de kan bruke på de mindre oppgavene som det er mange av.


Her kommer Egholm multimaskin inn og dekker behov et for en kraftig, liten og lettstyrt maskin som kan brukes hele året. Styrhuset som har aircondition og varmeanlegg gjør at maskinen kan brukes i all slags vær.

Fordi Egholm er konstruert nettopp for disse oppgavene så passer den inn i enhver vaktmesters maskinpark.

Så det er størrelsen det kommer an på.

Size matter. Begge veier.