City Ranger 3500

Alltid på jobb, alltid pålitelig

City Ranger 3500 er laget med tanke på kravstore oppgaver for bedrifter og kommuner. Dette er maskinen som kan jobbe hele døgnet og fortsatt levere krefter og fleksibilitet.

Med aircondition som standard, lavt støynivå, og utrolig behagelig førersete med luftfjæring, er det en fryd å jobbe. Her har du god oversikt både til redskapene og trafikken utenfor.

 
 
 
 
 
Hele året i en maskin
Man kan få hele 14 redskaper til City Ranger 3500, og er dermed rustet for de fleste oppgaver. Alle redskapene er konstruert for å tåle høy bruk. Her er alt du trenger for hage- og parkarbeid, vedlikehold av gangstier og parkeringsplasser samt effektiv snørydding. Skifting av redskaper tar bare 10 minutter.

Fremkomst
Maskinen er komfortabel og lett å manøvrere. Den er leddstyrt og har en arbeidshastighet på 20 kilometer i timen og en transporthastighet på 38 kilometer i timen.
Du takler det meste med firhjulstrekk og 51 hk - sikkert veigrep og uslåelig ytelse for maskiner i denne klassen. Maskinen er kompakt nok til å komme til på små områder.

Bruksområder
Hage- og parkarbeid
For større hager og parkområder er City Ranger 3500 perfekt med et stort utvalg redskaper som gir deg perfekt resultat. Rotorklipperen gjør selv de største jobber lekende enkelt.

Vasking
City Ranger 3500 har et eget vaskeanlegg beregnet for gater og større plasser. Sugetanken har stor sugekapasitet enten du kjører forover eller bakover - dette letter vasking av hjørner og kroker betraktelig!

Feiing
Med sin rimelige drift kan City Ranger 3500 trygt feie hele dagen. Den store sugekapasiteten sørger for pene fortau, gangveier og torg.

Snørydding
Nok kraft til store oppgaver! Med City Ranger 3500 er det ingen sak å ha parkeringsplassen klar en tidlig vintermorgen. V-plogen tar seg lett av både tung og frossen snø.

Grøntoppgaver
City Ranger 3500 er også en revolusjon med hensyn til ytelse og allsidighet. Den kan utstyres med grønne redskaper som rotorklippere til gressoppsamling, som gjør den til den perfekte hage- og parkmaskin til grønne vedlikeholdsopgaver.
Vaskeoppgaver
Gatevaskeanlegget sikrer grundig rengjøring av byområder. Det kan kombineres med City Ranger 3500 sugetank og har en meget høy sugeevne, selv når du rygger, som gjør den ideel til rengjøring av hjørner.
Feieoppgaver
City Ranger 3500 gir perfekt feieresultat. Bymidter, fortauer, gater og stier er skinnende rene, når Rangeren har vært er. Den unike slangeføringen sikrer både høy sugeevne og energiøkonomisk drift.
Vinteroppgaver
Når jorden er dekket av tung sne, viser v-plogen sin verdi. Spissen av V'et skjærer gjennom den tunge og frosne snøen. Store mengder snø ryddes enkelt med v-plogen og den kraftige City Ranger 3500.
Med 4-hjulstrekk og 51 hk sikrer maskinen det optimale veigrep og ytelse som gir suveren håndtering av alle oppgaver uansett årstid.
Liten svingradius takket være leddstyring. Den kompakte størrelse muliggjør adgang til smale områder.
Redskapsskifte på City Ranger 3500 kan utføres på under 10 minutter, det er det raskeste redskapsskift for maskiner i denne klasse.
Meget komfortabelt luftfjæret sjåførsete. Sikkerhetskabin med to seter og perfekt utsyn til redskaper og trafikk. Lavt støynivå i kabinen.
Aircondition er standard.