Park Ranger 2150

Denne 1 meter brede maskinen kommer til stort sett overalt og har en utrolig liten venderadius. Du bytter raskt mellom forskjellige redskaper. Her er det tenkt effektivitet i arbeidsdagen - en helårsmaskin som du vil ha glede av lenge!

Lang levetid og lite vedlikehold får du takket være et fullhydraulisk system - ingen mekaniske aksler, kjeder og reimer som må repareres. Like effektiv sommer som vinter med firhjulsdrift, servostyring og 28 hk dieselmotor.

 
 

Med sitt feie/sugeanlegg er Park Ranger 2150 kanskje det mest effektive til å holde gangstier, p-plasser, fortau og så videre rene.
Park Ranger 2150 er midtstyrt og det gir topp manøvreringsmulighet. Du har godt overblikk på klipperen mens du enkelt manøvrerer deg mellom trær og blomsterbed - og under små busker.

Gjennomprøvet vektfordeling og 4x4 gjør at snørydding går lett som ingenting. La deg begeistre - også mens det snør tett.

Maskinens redskaper er veldig enkle å montere, helt uten bruk av verktøy. Park Ranger 2150 har blant annet mulighet for:

- Feie- sugesystem med bruksområder som fortau, gang- og sykkelveier, parkeringsområder osv.

- Gressklipper med god sikt fra førersetet. Maskinens lette vekt gjør at du ikke synker ned i underlaget og derfor får et pent resultat i hager og plener.

- Snøfreser/snømåker med imponerende kraft takket være firhjulstrekk og maskinens gode vektfordeling.

- Tippvogner for frakting og tømming av avfall.


 
 

Med den intelligente og enkle løsningen for redskapsbæring bruker du maks 4 minutter på å bytte redskap - helt uten bruk av verktøy.
Park Ranger 2150 er når 20% sterkere enn sin forgjenger. Dette gir en overlegen ytelse kombinert med 4x4 i alle oppgaver den settes til. Bare prøv selv.
Midtstyring er brukt på mange maskiner over hele verden. Det er ikke uten grunn vi har brukt det på denne kompakte maskinen. Du kommer til på små steder, trange smug og rundt de fleste hjørner.
Med sin lave vekt setter ikke Park Ranger spor etter seg på plenen når du er ferdig for dagen. Det gjør den til den perfekte arbeidsmaskin for deg.