Redskapsbærer

Redskapsbærer - gjør det så mye enklere å holde det rent, ryddig og klippet i uteområdene rundt borettslaget, i pakeringshuset, rundt bygården, kotorbygget, skolegården etc.

Redskapsbærer er en genial utnyttelse av investeringen din. Du kan bruke maskinen hele året og oppgavene spenner fra snøfresing til feiing til gressklipping. Dermed har du en maskin som løser mange oppgaver og som kan utnyttes enda mer ved å anskaffe flere redskaper som løser flere oppgaver.

Dette har Egholm løst på en utrolig effektiv måte ved å designe løsninger som er sikre, praktiske og effektive. De har tenkt på detaljer som gjør vaktmesterens hverdag enklere og økonomisjefen blidere.


Egholm redskapsbærer har mange fordeler fremfor mer spesialiserte maskiner som for eksempel en tradisjonell sitteklipper, eller en ren feiemaskin:
- Bytte mellom forskjellige redskaper gjør du på under et minutt
- Bruk maskinen hele året med de redskapene du kan henge på
- Utvid bruken og oppgavene etter hvert ved å legge til utstyr
- 4x4 drift sikrer fremdrift selv på vinteren
- Kraftig motor og lav vekt gir meget høy effektivitet
- Fire like store hjul sikrer skånsom kontakt med bakken og optimalt feste
- Førerhytte sikrer varme om vinter og kjøling om sommer.

 
 
 
 
 
 
 
 
En annen fordel med Egholm er størrelsen og effekten.
Mye effekt i forhold til størrelsen på maskinen gjør at investeringen er en hyggelig affære for økonomien. Du får rett og slett mye maskin og redskap for pengene. Og det er et viktig moment for alle våre kunder.

Egholm redskapsbærer er laget for alle typer oppdrag og størrelsen på selve maskinen gjør at den er ideell for oppgaver der store maskiner ikke kommer til eller er for tunge. Der traktoren eller større redskapsbærere ikke kan brukes på grunn av for liten plass eller at de veier for mye, smetter Egholm inn og løser oppgaven raskt og effektivt. Da blir det mindre manuell jobbing på vaktmesteren.

Leddstyringen gir en overlegen manøvrerbarhet rundt hjørner, busker og stolper.

Alt dette og mer til gjør Egholm redskapsbærer til kanskje det beste alternativet i sin klasse.

Ring oss på 63 85 33 21 for en uforpliktende demo.