Ariens snøfresere er kraftige og rubouste maskiner i høy kvalitet som er kjent for å være driftsikre og enkle å bruke. Freserene har en utforming som gir maskinen et lavt og riktig balansert tyngdepunkt og er derfor lette å manøvrere. I tillegg kommer frihjulskoplingen som gjør de store maskinene ekstremt lette å manøvrere. Ariens gir 3års garanti på sine snøfresere. Både freserclutchen og driften kan betjenes separat eller med en hånd og alle modeller har dødmannsgrep. Alle betjeningshendler og spaker er lett tilgjengelig fra førerplassen. Ariens tilbyr 3års garanti på sine snøfresere, og en utvidet garanti på hele 5 år på girboksene!

ST 22L Compact
Ariens ST 22L Compcat er en liten, lett snøfreser som passer for små arealer. Den er sterk og mestrer store snømengder, har Ariens sin kjente kvalitet med markedets beste kasteegenskaper. Dette er snøfreseren for de som ikke trenger den store freseren, men ønsker å få snøen langt vekk.

ST 24LE Compact

Ariens ST 24LE Compact har noe større arbeidsbredde enn lillebror ST22, men er ellers lik. ST 24 LE er en enkel og driftsikker snlfreser som passer for veldig mange villaeiere.


AMP ST24
Dette er en skikkelig nyvinning fra Ariens. En oppladbar batteridrevet snøfreser! Denne freseren er skånsom mot miljøet, avgir ingen avgasser og er meget stillegående. Fullades på 7 timer, med en arbeidstid på ca. 45 minutter avhengig av snøforholdene. 61c, arbeidsbredde.

ST 24LE Deluxe
Ariens ST 24LE Deluxe er den minste av Deluxe modellene. Kraftig og robust maskin med 60cm freserbredde og 15,2meter kastelengde. Denne modellen har noe større motor enn Compact modellen. Elstart er standardutstyr.

ST 28DLE PRO


I Pro serien finner du snøfresere av høyeste kvalitet som er konstruert med tanke på profesjonelt bruk. De har forsterkede komponener og er utstyrt med differensial og automatsperre. Dette gir god fremkommelighet og en stødig og behagelig gange. For beardre komfort har freseren varme i håndtakene, elektrisk start og hurtigbetjening av utkasteren. Pro modellene har også høyere freserhus for arbeid i dyp snø. ST 28DEL er den minste modellen med arbeidsbredde på 71cm og 420cc motor.

ST 28DLE Deluxe


Designet fra grunnen med tanke på maksimal ytelse. Med en stor vifte på hele 35,6 cm utnyttes freserhusets fulle kapasitet. Frontpanelet har brukervennlige kontrollspaker for enkel og hensiktsmessig betjening. Utkasteren kan rotereres 205° for å kaste snø hvilken som helst retning. Høyhastighets utkaster og 35,5 cm tannet nnmaterskrue med smørepunkter. Drivverk med differensial og automatisk sperrefunksjon gir et høyere dreiemoment på hjulene. Dette sikrer maksimal trekkraft under alle forhold.

ST 32DLE PRO
ST 32DLE PRO deler konstruksjon med med lillebror ST 28DLE PRO. Forskjellen ligger i arbeidsbredde som er 81cm for ST 32DLE PRO og hjulene som er bredere. Denne modellen kan også leveres med 12V start dersom du ønsker å kunne starte den ved bare å vri på en nøkkel.

ST 30DLE Deluxe
Dette er den største Deluxe modellen. Den har differensial med automatsperre som gjør denne freserem veldig behagelig å bruke. Freseren er et godt valg der det skal ryddes store områder og mye snø. Har de samme gode egenskapene som ST 28DLE, men med større motor på 342cc og en bredde på 76cm.

ST 36DLE PRO

Dette er Ariens største fresermodell. Denne freseren talker alle forhold og passer godt for brukere som stiller høye krav til kapasitet. Som de andre Pro modellene har også denne forsterkede akslinger, høyt freserhus og en kraftig motor på 420cc. Arbeidsbredden er hele 91cm.