Tredal AS ble grunnlagt i 1895 og er godt over 100 år. Første halvpart av denne perioden var produktene beregnet for hest. Det var vogner og sleder av mange slag både for arbeid, staskjøring og sport. Fra 1955 ble det satset på båttrailere og senere overtok varehengere med det største volumet. Dette har så utviklet seg til dagens produksjon med vare, båt, bil, hest og skaphengere. I dag foregår produksjonen i et anlegg på 7-8000m² med moderne maskiner blant annet sveiseroboter.

Tredal tilhengere har alltid vært kjent for meget gode kjøreegenskaper. Dette har sin bakgrunn i det spesielle Spirax fjæringssystemet som blir benyttet. Det bygger på samme prinsipp som på biler, svingarm med spiralfjær og støtdemper. Fremragende kjøreegenskaper gjør Tredals tilhengere til et godt valg for håndverkere og andre som skal kjøre mye med tilhengeren. Sammen med en solid konstruksjon, meget god rustbeskyttelse og kvalitetskomponenter fra underleverandører gir dette et produkt man vil ha glede av i en årrekke.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette hengeren for deg. Kontakt oss på telefon eller ved å fylle ut skjemaet til høyre hvis du ønsker mer informasjon eller tilbud på Tredal tilhenger.


Lette varehengere
Her finner du tilhengere med en aksel og totalvekt fra 690 til 1300kg.
Se utvalg
Varehengere med tipp
Tilhengere med tipp kan leveres med totalvet fra 750 til 1300kg. Alle modellene har en aksel.
Se utvalg
Biltransportere
Tredal lever biltransportere i to modeller. Totalvekt 2300 eller 2500kg. Begge har hydraulisk jekk for heving av planet.
Se utvalg
Båthengere
Tredal har et bredt utvalg i båthengere. Modellene dekker båter fra de aller minste og helt opp til 24fot. Totalvektene varierer fra 500 til 2500kg
Se utvalg
Kanohengere
Tilhengere for transport av 8 kanoer. Finnes med og uten brems. Totalvekt for begge er 700kg
Se utvalg
Spesialhengere
Tredal leverer en rekke spennende spesialhengere. Her finner du blant annet mobilt bakeri, sprengstoffhenger og forskjellige kombinasjoner av dører og innredninger.
Se utvalg
 Tunge varehengere
Disse tilhengerene har 2 askler og finnes i utgaver med totalvekt fra 1200 til 2300kg.
Se utvalg
Skaphengere
Finnes med både enkel og dobbel aksel. Totalvekter fra 850 til 2500kg. Enkelte modeller har også tipp.
Se utvalg
Maskinhengere
Solide tilhengere for maskin transport. Leveres i fire varianter med totalvekt fra 750 til 2300kg.
Se utvalg
Ekstrautstyr
Aluminiumskarmer, nettinggrind, kapell, plastlokk og kjøreramper. Det finnes et bredt utvalg av hjelpemidler og ekstrautstyr til Tredal tilhengere.
Se utvalg
Hestehengere
Hestehenger med helstøpt glassfiberoverbygg. En henger hesten stortrives i! Totalvekt 2500kg.
Se utvalg
Kabelhenger
Kabelhenger for transport av kabeltrommel. Tilhengeren brukes også ved utlegging av kabelen. Totalvekt 2300kg
Se utvalg